SAYIN KAYMAKAMIMIZ FATİH KIZILTOPRAK´IN OKULUMUZU ZİYARETİ

Sayın Kaymakamımız Fatih Kızıl toprak ve sivil toplum kuruluşları Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası çerçevesiyle okulmuzu ziyaret edip öğrencilerimize bu hafta dolayısıyla hediyeler vermiştir.

21.12.2015 1565

Sayın Kaymakamımız Fatih KIZILTOPRAK ve sivil toplum kuruluşları Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası çerçevesinde okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimize bu hafta dolayısıyla hediyeler vermiştir. öğrencilerimiz misafirlerimiz tarafından getirilen palyançonun sunduğu gösteriyi ilgiyle izleyip misafirlerimize bu hafta dolayısıyla hazırlamış oldukları gösteriyi sunmuşlardır. Sayın Kaymakamımız Fatih KIZILTOPRAK´a ve Sivil Toplum Kuruluşumuza bu özel güne olan ilgilerinden ve okulumuza gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkür eder ve kendilerini okulumuzda her zaman ağırlamaktan mutluluk duyarız.